FRI FRAKT PÅ ALLA ORDRAR ÖVER 500


Boråsvägen 28, 51156, Kinna

0735 25 07 92

Cart

FRI FRAKT PÅ ALLA KÖP ÖVER 500

Om Oss

Fashionitas är en livsstilsbutik med ett team som kombinerar över 20 års erfarenhet av sten- och mineralbranschen med certifierade medium, utövare av healing, utbildad naturläkare, entreprenörer, fitnessutövare och modemedvetna ikoner. Vi vill inspirera till ett genomslående nytänkande kring användandet av kristaller & mineraler. Vi finns såväl till dig som unik samlings-entusiast och till dig som söker en spännande och givande livsstil.

Vi har stor respekt och erfarenhet av den klassiska läran om kristallernas omtalade förmågor men känner att det redan finns tillräckligt av bra utövare av den sorten. Dock saknade vi ett modernt helhetskoncept där du blir inspirerad med vackra kläder & smycken och unika tillbehör.  Med vår enastående kunskap i ryggen dammar vi av den vanligtvis förekommande metoden vid försäljning av stenar och tar den till en ny nivå som passar in i vår tids samhälle.

Då vi varit i sten- och mineralbranschen i över 20 år har vi gedigen erfarenhet av att hitta och välja ut de finaste stenarna från varje region i världen. Därför kan du lita på att du alltid får stenar av högsta kvalitet. Vi älskar även att få inspirera våra kunder till att känna sig vackra och hälsosamma och bidra till personlig utveckling.  Här på vår webshop har du möjlighet att välja bland ett stort och varierat utbud av stenar, smycken, tillbehör och kläder. Vi har även en fysisk butik i Kinna beläget i Västergötland där du själv kan få handplocka i vårt fina sortiment.

Om du är ute efter något speciellt mineral eller sten som du inte hittar på vår webshop skicka gärna ett mail eller ring oss.

Mail- info@fashionitascrystals.com

Tel-0735250792

Vi brukar kunna lösa det mesta.

Följ oss gärna på Facebook Fashionitascrystals och Instagram @fashionitascrystals för ständigt uppdaterad inspiration och information.

Med bästa hälsningar från team Fashionitas.